Σταϊκούρας: Δεν δίνεται νέα παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις - Έχουν υποβληθεί 6,3 εκατομμύρια
Ανανεώθηκε:
Δεν υπάρχουν σκέψεις για νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που λήγει σήμερα, Τρίτη 30 Αυγούστου, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος και μίλησε στον ρ/σ «Παραπολιτικά».
Όπως επισήμανε όμως, η ΑΑΔΕ εξετάζει ένα τεχνικό πρόβλημα που υπάρχει (στα Νομικά Πρόσωπα), αλλά έχουν γίνει όπως είπε δυο παρατάσεις και «σχεδόν η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί».
Να σημειωθεί, ότι με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από την ΑΑΔΕ, έχουν ήδη υποβληθεί 6,3 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις.
Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε επίσης στα νέα στοιχεία για την καλή πορεία των επενδύσεων, των ταξιδιωτικών εισπράξεων και άλλων δεικτών, αλλά και επισήμανε τους τριγμούς που προκαλεί ο υψηλός πληθωρισμός, σημειώνοντας ότι υπάρχει νέος δημοσιονομικός χώρος που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι και έως την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει σαφής εικόνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χωρίς επιβάρυνση η υποβολή δηλώσεων νομικών προσώπων μετά τις 30/8
Παπασταύρου: «Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση στο πετρέλαιο θέρμανσης η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα»
12:55
Αποφυλακίζεται ο Κασιδιάρης στις 15/09 - «Σίγουρη η κάθοδός του στις εκλογές» λέει η δικηγόρος του
12:46
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: 68.000 επιτυχείς ρυθμίσεις - Ξεπέρασαν τα 20,56 δισ. ευρώ
12:38
Αντικαταστάθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης μετά τα «πυρά» στον διευθυντή του Νίκου Δένδια
12:36