Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης - Ποιοι θα πάρουν διπλάσιο ποσό
Ανανεώθηκε:
Την αύξηση του επιδόματος θέρμανσης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 86ης ΔΕΘ.
Όπως είπε, το επίδομα διπλασιάζεται για όσους χρησιμοποιούν θέρμανση για πρώτη φορά με πετρέλαιο ή άλλα καύσιμα πλην φυσικού αερίου.
Επίσης, όπως είπε μελετάται και και σύντομα θα ανακοινωθεί παρέμβαση που θα μειώνει κόστος πετρελαίου στην αντλία για όλους τους καταναλωτές.
Επίσης είπε ότι τον Οκτώβριο θα υπάρξουν κίνητρα και αντικίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας και ειδική πρόνοια για νοικοκυριά που χρησιμοποιούν αέριο.

«Αύξηση επιδόματος θέρμανσης στα 300 εκατ. και διεύρυνση κριτηρίων για 1,3 εκατ. νοικοκυριά» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και ανακοίνωσε ειδική παρέμβαση για μείωση κόστους πετρελαίου θέρμανσης στην αντλία, επιδότηση 60 εκατ. ευρώ για λιπάσματα και 80 εκατ. ευρώ για ζωοτροφές.

Παράλληλα, όπως είπε ο πρωθυπουργός, χρηματοδοτούνται 250.000 μικρά φωτοβολταϊκά μεμονωμένων παραγωγών για δωρεάν ενέργεια.
Live - 86η ΔΕΘ: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη - Ανακοινώνει μέτρα ύψους 5,5 δισ. ευρώ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
86η ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Μέτρα 5,5 δισ. ευρώ για νοικοκυριά, νέους, αγρότες και στρατιωτικούς
Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: «Δώσαμε εντολή να συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά των υποδομών του Ιράν»
14:34
Η Allwyn ενισχύει τη μάχη κατά του καρκίνου εκσυγχρονίζοντας το νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» – Έργο-πρότυπο που ενισχύει ουσιαστικά το δημόσιο σύστημα υγείας
14:32
Δείτε LIVE - Νέα μέτρα ελάφρυνσης ενεργειακού κόστους της βιομηχανίας και στήριξη επενδύσεων
14:29
Δώρο Πάσχα: Πώς θα το υπολογίσετε με το app του ΚΕΠΕΑ - Ποιοι το δικαιούνται
14:22