ΧΡΗΜΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Προκήρυξη προσλήψεων για 38 συμβασιούχους - Πώς θα κάνετε αίτηση

ΔΕΔΔΗΕ: Προκήρυξη προσλήψεων για 38 συμβασιούχους - Πώς θα κάνετε αίτηση
Οι προκηρύξεις αφορούν σε προσλήψεις 38 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΙΝΤΙΜΕ

Τη διαδικασία για την πρόσληψη συνολικά 38 ατόμων σε Σπάρτη, Λάρισα, Καλαμάτα, Σάμο, Αθήνα και Αλεξανδρούπολη για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ξεκίνησε ο ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος ανήρτησε τις αποφάσεις στην ιστοσελίδα του.

Συγκεκριμένα, οι προκηρύξεις αφορούν σε προσλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου – Ηπείρου, προσλήψεις δεκατριών (13) ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην περιοχή της Λάρισας, προσλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων στην Αλεξανδρούπολη για την ειδικότητα «ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων». Παράλληλα προβλέπονται πέντε (5) προσλήψεις σε Καλαμάτα και Φιλιατρά και τέλος προσλήψεις συνολικά έντεκα (11) ατόμων στην Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών της Περιοχής Σάμου για την Έδρα της, για το Πρακτορείο Καρλοβασίου, το Πρακτορείο Ικαρίας, το Υποπρακτορείο Ευδήλου, το Υποπρακτορείο Φούρνων και το Υποπρακτορείο Αγαθονησίου.

Επιπλέον, σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα και η ανακοίνωση για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού Διεύθυνσης Ρυθμιστικών Θεμάτων (ΔΡΘ) στην Αθήνα, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Οι θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ

Δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες των θέσεων παρακάτω:

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την
παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ» σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Προσκόμιση Τίτλων, Πιστοποιητικών και Βεβαιώσεων» του Κεφαλαίου ΙΙ του σχετικού Παραρτήματος.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση προς την αρμόδια υπηρεσία.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ) και μία μόνο αίτηση ανά ειδικότητα ΔΕ (ΔΕ υπάλληλος γραφείου ή ΔΕ ηλεκτροτεχνικός δικτύων). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού και ειδικότητας σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται, τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορούν να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης, όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή, ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει, κατά σειρά προτίμησης, το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ