ΧΡΗΜΑ

ΑΣΕΠ: Άρχισαν οι αιτήσεις για 3.720 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε φορείς υγείας

ΑΣΕΠ: Άρχισαν οι αιτήσεις για 3.720 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε φορείς υγείας
Η πλήρωση των θέσεων εργασίας θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας ΙΝΤΙΜΕ

Αιτήσεις συμμετοχής για την κάλυψη 3.720 θέσεων μονίμου προσωπικού σε φορείς υγείας μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά, από σήμερα μέχρι και τις 10/10, οι ενδιαφερόμενοι της Προκήρυξης 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 60/31.08.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.).

Η πλήρωση των θέσεων εργασίας θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας και αφορά θέσεις εργασίας μόνιμου χαρακτήρα του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Σημειώνεται πως η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής εκπνέει στις 10 Οκτωβρίου 2022 στις 14:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ