ΔΕΗ: Νέο πρόγραμμα διακανονισμού έξι δόσεων για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς
Νέο πρόγραμμα διευκόλυνσης πληρωμών ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τους πελάτες που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών.
Συγκεκριμένα, έως τις 10 Νοεμβρίου δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού* 6 δόσεων, λαμβάνοντας ως επιβράβευση την επιστροφή της προκαταβολής κατά την εξόφληση του διακανονισμού.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή από 500 ευρώ έως και 3.000 ευρώ και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής.
Συγκεκριμένα:
| Ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής | Προκαταβολή | Αντίστοιχη επιστροφή |
| 500,00€ | 1.000,00 € | 50 € |
| 1.000,01€ | 2.000,00 € | 100 € |
| 2.000,01€ | 3.000,00 € | 200 € |
Η συγκεκριμένη μορφή διακανονισμού ισχύει για τους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους και θα πληρώσουν την προκαταβολή έως 10 Νοεμβρίου.
Παράλληλα, η ΔΕΗ εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000.
*τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ παραμένουν σε ισχύ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λογαριασμοί ρεύματος: Θα χάνουν το δικαίωμα αλλαγής παρόχου όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές
Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι ισχύει για την υποχρεωτική μείωση της κατανάλωσης - Οι 5 ώρες αιχμής
Υπογράφηκε η συμφωνία ONEX – Hanwha: Νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Ελλάδας, ΗΠΑ, Νοτίου Κορέας
08:42
Οι επόμενες κινήσεις του Corallia Ventures: Οι χρηματοδοτήσεις 300.000 ευρώ για startups και το ενδιαφέρον για ΑΙ, Υγεία, Ναυτιλία
08:37
Έβρος: Πέντε περιοχές σε συνεχή επιφυλακή - Πάνω από 150.000 στρέμματα κάτω από το νερό (vid)
08:30
«ΦΕΣΙ» 1,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: Από ποινές φυλάκισης και πρόστιμα έως «λουκέτο» και πολυετείς καθείρξεις: Όλα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τον παράνομο τζόγο
08:28