ΧΡΗΜΑ

ΔΥΠΑ: 540 προσλήψεις Εργασιακών Συμβούλων – Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

ΔΥΠΑ: 540 προσλήψεις Εργασιακών Συμβούλων – Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες
Οι θέσεις εργασίας αφορούν σε συνολικά 540 προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» Unsplash

Οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων της ΣΟΧ 1/2022 για την πρόσληψη 540 Εργασιακών Συμβούλων στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) αναρτήθηκαν σήμερα 13/10 στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (κλικ εδώ).

Οι θέσεις εργασίας αφορούν σε συνολικά 540 προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Δείτε εδώ τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Υποψηφίων ΣΟΧ 1 2022 ανά Υπηρεσία

Δείτε εδώ τον Οριστικό Πίνακα Επιλεγέντων ΣΟΧ1 2022

Δείτε εδώ τον Οριστικό Πίνακα Απορριπτέων ΣΟΧ1 2022

Σημειώνεται πως οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες.

Διευκρινίζεται πως η κατανομή των 540 θέσεων αφορά στο σύνολο της χώρας για την ειδικότητα «ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων», τα καθήκοντα της οποίας είναι:

  • η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας,
  • η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις,
  • η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ