ΧΡΗΜΑ

ΑΣΕΠ: Από σήμερα Δευτέρα 14/11 οι αιτήσεις για προσλήψεις σε τρεις ειδικότητες

ΑΣΕΠ: Από σήμερα Δευτέρα 14/11 οι αιτήσεις για προσλήψεις σε τρεις ειδικότητες
Ο νέος διαγωνισμός κάνει αποδεκτούς 44 διαφορετικούς τίτλους σπουδών για την πλήρωση είκοσι τριών θέσεων τακτικού προσωπικού INTIME

Από σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι για την προκήρυξη 1/2022.

Συγκεκριμένα, μέσω της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1/2022 για το υπουργείο Εξωτερικών θα γίνουν προσλήψεις μόνιμων θέσεων έργασίας στις ειδικότητες: ΠΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού και ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.

Ο νέος διαγωνισμός, με αριθμό 1/2022, κάνει αποδεκτούς 44 διαφορετικούς τίτλους σπουδών για την πλήρωση είκοσι τριών (23) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στην Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων Α.Ε., σύμφωνα με τον ν. 4918/2022 (Α’ 68).

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα απαιτούμενα ανά κλάδο/ ειδικότητα κύρια προσόντα, να συμπληρώσουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και να την καταθέσουν μαζί με βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: «Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων Α.Ε., Πανεπιστημίου 57 Τ.Κ. 10564 Αθήνα» απευθύνοντάς την στη Γραμματεία από τις 10:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Σημειώνεται πως ως ημερομηνία κατάθεσης θεωρείται η ημερομηνία του αριθμού πρωτοκόλλου της Γραμματείας της Εταιρείας.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων και των συνημμένων σε αυτή δικαιολογητικών ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε εδώ την Προκήρυξη:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (Αριθμός 1/2022)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ