ΧΡΗΜΑ

Φορολοταρία: Κληρώθηκαν οι ηλεκτρονικές αποδείξεις του Οκτωβρίου - Δείτε αν κερδίσατε

Φορολοταρία: Κληρώθηκαν οι ηλεκτρονικές αποδείξεις του Οκτωβρίου - Δείτε αν κερδίσατε
η φορολοταρία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κλήρωσε ποσά από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ σε συνολικά 556 φορολογούμενους INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Την 10η φορολοταρία πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 25/11 η ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές αποδείξεις που εκκαθαρίστηκαν τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, η φορολοταρία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κλήρωσε ποσά από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ σε συνολικά 556 φορολογούμενους.

Αναλυτικά τα ποσά:

  • 1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
  • 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ,
  • 10 που κερδίζουν 5.000 ευρώ και
  • 500 που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Δείτε εδώ αν κερδίσατε:

Φορολοταρία για τις αποδείξεις του Οκτωβρίου 2022

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (κλικ εδώ), για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Σημειώνεται πως για τους φορολογούμενους που κληρώθηκαν και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή «Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ», στο «Μητρώο & Επικοινωνία» του myAADE.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί λογαριασμός πληρωμών εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο λογίζεται ως αδιάθετο για τις ανάγκες εφαρμογής του δεύτερου εδαφίου της παρ. 3 του άρθρου 5 της παρούσας. Ως αδιάθετο για την εφαρμογή της ίδιας διάταξης λογίζεται και κάθε χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε έπαθλο, σε περίπτωση αποβίωσης νικητή σε προγενέστερο από την πληρωμή των επάθλων χρόνο.

Τα έπαθλα είναι σε κάθε περίπτωση προσωπικά και το δικαίωμα λήψης τους δεν μεταβιβάζεται και δεν κληρονομείται.

Έρχεται μεγάλη «Χριστουγεννιάτικη» κλήρωση για 100.000 ευρώ σε 12 άτομα

Σούπερ φορολοταρία θα πραγματοποιήσει η ΑΑΔΕ και θα κληρώσει από 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς που χρησιμοποίησαν για την καθημερινές τους συναλλαγές ηλεκτρονικό χρήμα, όλο το 2022.

Το ποσό των 100.000 ευρώ που θα μοιράσει η ΑΑΔΕ θα είναι αφορολόγητο, δεν θα αποτελεί εισόδημα και δεν θα υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Παράλληλα, θα δοθούν και ποσά των 1.000 ευρώ σε τυχερούς πολίτες.

Η κλήρωση θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του έτους και θα συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες στο ίδιο ημερολογιακό έτος μηνιαίες κληρώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ