ΧΡΗΜΑ

ΑΣΕΠ: Έρχονται 5.124 προσλήψεις - Η κατανομή τους ανά κλάδο και ειδικότητα

ΑΣΕΠ: Έρχονται 5.124 προσλήψεις - Η κατανομή τους ανά κλάδο και ειδικότητα
Ειδικότερα, θα καλυφθούν 3.502 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 1.565 κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 57 Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού Υπουργείο Εσωτερικών

Σε 5.124 θα ανέλθει ο αριθμός των θέσεων εργασίας που θα καλυφθούν από την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην υπ΄ αρ. 2Γ/2022 Πρόσκληση/Προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, θα καλυφθούν 3.502 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 1.565 κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 57 Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού για τις οποίες το ΑΣΕΠ θα εκδώσει προκηρύξεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού.

Στους παρακάτω πίνακες αναφέρονται ανά Υπουργείο, ανά κλάδο και ανά ειδικότητα η κατανομή των θέσεων αυτών. Επισημαίνεται ότι στις θέσεις ανά Υπουργείο περιλαμβάνονται συγκεντρωτικά όλες οι θέσεις στην Κεντρική Υπηρεσία, τις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, τις αποκεντρωμένες - περιφερειακές υπηρεσίες καθώς και τα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που είναι υπό την εποπτεία του κάθε Υπουργείου. Συγκεντρωτικά επίσης αποτυπώνονται και οι θέσεις στις ανεξάρτητες αρχές και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τους ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού.

Η αναλυτική κατανομή των θέσεων ανά φορέα, έδρα, κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα θα πραγματοποιηθεί με τις προκηρύξεις του δεύτερου σταδίου του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι συγκεντρώσουν την απαιτούμενη στην Πρόσκληση/Προκήρυξη βαθμολογία βάσης.

Δείτε την αναλυτική κατανομή των θέσεων εδώ:

Η αναλυτική κατανομή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ