ΧΡΗΜΑ

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα 2.260 θέσεων εργασίας - Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα 2.260 θέσεων εργασίας - Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες
Οι ωφελούμενοι που θα εργαστούν για χρονικό διάστημα 8 μηνών, με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς ή στις Υπηρεσίες Τοποθέτησης INTIME / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) (κλικ εδώ) αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων και αποκλειομένων για το νέο «πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 2.260 άτομα».

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα εργασίας κοινωφελούς χαρακτήρα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης - ΥΠΥΤ) που στόχο έχει την ενίσχυση και προώθηση της απασχόλησης των ανέργων με έμφαση κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού και συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τη ΔΥΠΑ.

Δείτε εδώ τους προσωρινούς πίνακες:

  • Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων
Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων
  • Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων

Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων
  • Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων
Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους που θα εργαστούν για χρονικό διάστημα 8 μηνών, με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς ή στις Υπηρεσίες Τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι:

1. Προγράμματα κλειστά προς υποβολή αιτήσεων

2. Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 2.260 άτομα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης - ΥΠΥΤ)

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (eServices IIS) της ΔΥΠΑ στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους ή
  • Από τον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων.

Αιτιολογημένες ενστάσεις (με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα) μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 πμ έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο ΔΥΠΑ e-services με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΔΥΠΑ.

Δείτε το ΦΕΚ του προγράμματος με ένα κλικ εδώ.

Σημειώνεται πως η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 14/2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ