ΧΡΗΜΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Αυξάνει τα επιτόκια καταθέσεων

Παγκρήτια Τράπεζα: Αυξάνει τα επιτόκια καταθέσεων
Τα νέα επιτόκια τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 12/12/2022 Φωτογραφία αρχείου

Επιτόκιο που φτάνει το 1% προσφέρει πλέον η Παγκρήτια Τράπεζα στις προθεσμιακές καταθέσεις ενώ ανεβάζει το επιτόκιο ταμιευτηρίου έως το 0,4%.

Κατ΄αυτό τον τρόπο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις των επιτοκίων, η Παγκρήτια Τράπεζα προχωρά άμεσα και έγκαιρα στις απαιτούμενες αναπροσαρμογές της πολιτικής της προκειμένου να ενισχύσει τις αποδόσεις των καταθετών της, πρακτική που αποτελεί σταθερό πυλώνα της λειτουργίας της

Σημειώνεται πως τα νέα επιτόκια τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 12/12/2022.

Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Τράπεζας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Τράπεζας έχει ως εξής:

«Ηράκλειο, 6/12/2022

Σε αύξηση των επιτοκίων καταθέσεων προχωρά η Παγκρήτια Τράπεζα, ακολουθώντας τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η άνοδος του Euribor στην Ευρωπαϊκή αγορά χρήματος.

Η αύξηση αφορά στα επιτόκια, τόσο των Προθεσμιακών καταθέσεων, όσο και των καταθέσεων Ταμιευτηρίου, με στόχο την ενίσχυση της απόδοσης των μεσοπρόθεσμων αποταμιεύσεων στα χαμηλά και μεσαία κλιμάκια των καταθετικών πελατών.

Συγκεκριμένα, στις Προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας ενός έτους το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 1% για ποσά από 50.000€ έως 100.000€, ενώ αντίστοιχα στις καταθέσεις Ταμιευτηρίου, το επιτόκιο κλιμακώνεται ανάλογα με το ποσό, φτάνοντας έως το 0,40% για ποσά άνω των 200.000€.

Η Παγκρήτια Τράπεζα παρακολουθώντας τις εξελίξεις των επιτοκίων, προχωρά άμεσα και έγκαιρα στις απαιτούμενες αναπροσαρμογές της πολιτικής της προκειμένου να ενισχύσει τις αποδόσεις των καταθετών της, πρακτική που αποτελεί σταθερό πυλώνα της λειτουργίας της.

Τα νέα επιτόκια τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 12/12/2022».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ