ΧΡΗΜΑ

Φορολοταρία Χριστουγέννων: Κληρώθηκαν τα 1,2 εκατ. ευρώ - Δείτε αν κερδίσατε

Φορολοταρία Χριστουγέννων: Κληρώθηκαν τα 1,2 εκατ. ευρώ - Δείτε αν κερδίσατε
Το ποσό των 100.000 ευρώ που θα λάβει ο κάθε τυχερός θα είναι αφορολόγητο, δεν θα αποτελεί εισόδημα και δεν θα υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου INTIME

Τους 12 τυχερούς που κερδίζουν από 100.000 ευρώ και επιπλέον 83 φορολογούμενους που κέρδισαν από 1.000 ευρώ έκαστος, κλήρωσε σήμερα Πέμπτη 22/12 η μεγάλη χριστουγεννιάτικη φορολοταρία της ΑΑΔΕ

Όπως έχει διευκρινίσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, το ποσό των 100.000 ευρώ που θα λάβει ο κάθε τυχερός θα είναι αφορολόγητο, δεν θα αποτελεί εισόδημα και δεν θα υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου, ενώ παράλληλα, θα δοθούν και ποσά των 1.000 ευρώ σε τυχερούς πολίτες.

Υπενθυμίζεται πως «εκτός» κλήρωσης έμειναν όσοι πολίτες έχουν κερδίσει σε προηγούμενη μηνιαία κλήρωση έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την αρχή του έτους έως σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 11 κληρώσεις.

Για τις 10 από αυτές έχει δοθεί σε 5.412 φορολογούμενους το συνολικό ποσό των 8.816.000 ευρώ, ενώ τα ποσά των δυο τελευταίων κληρώσεων, δηλαδή της 11ης
και της 12ης, θα καταβληθούν στους δικαιούχους έως το τέλος του έτους.

Πώς θα γίνει η πληρωμή

Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό πληρωμών ΙΒΑΝ, δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή «Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ», στο «Μητρώο & Επικοινωνία» του myAADE.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ