ΧΡΗΜΑ

ΕΦΚΑ: 12 θέσεις Γενικών Διευθυντών - Προσόντα και κριτήρια επιλογής

ΕΦΚΑ: 12 θέσεις Γενικών Διευθυντών - Προσόντα και κριτήρια επιλογής
Σύμφωνα με τη προκήρυξη προβλέπεται τριετή θητεία με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ. Άνοιξαν οι αιτήσεις INTIME

Από σήμερα, Πέμπτη 5/1 έως και τις 19/1 θα μπορούν να υποβάlλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των 12 θέσεων Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ) του e-ΕΦΚΑ σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη προκήρυξη των θέσεων γίνεται κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4892/2022 και προβλέπει τριετή θητεία με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ.

Η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης διευκρινίζει πως θα επιλεγούν ικανά στελέχη αυξημένων προσόντων τόσο από τον ιδιωτικό, όσο και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς και από τον e-ΕΦΚΑ. Στόχος είναι οι κάλυψη των θέσεων από φιλόδοξα στελέχη που είναι διατεθειμένα να συμβάλλουν στην αλλαγή σελίδας του Οργανισμού επενδύοντας παράλληλα και στην δική τους σταδιοδρομία.

Δείτε εδώ την προκήρυξη:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Μ Ε Ν Ε Σ Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Συγκεκριμένα, οι δώδεκα (12) προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν:

  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Κεντρικής Μακεδονίας
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Δυτικής Μακεδονίας
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Ηπείρου και Κέρκυρας
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Θεσσαλίας
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Στερεάς Ελλάδας
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Δυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Λευκάδας
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Πελοποννήσου
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Αττικής
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Βορείου Αιγαίου
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Νοτίου Αιγαίου
  • Της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) Κρήτης

Δικαίωμα υποψηφιότητας και κριτήρια επιλογής

Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις δώδεκα (12) θέσεις Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων των Περιφερειακών ΥπηρεσιώνΣυντονισμού και Υποστήριξης (Π.Υ.Σ.Υ.) έχουν οι υπάλληλοι των δημόσιων υπηρεσιών, τωνΝ.Π.Δ.Δ., των Ανεξαρτήτων Αρχών, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτών, μόνιμοι και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), κατηγορίας/εκπαιδευτικής βαθμίδας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), όλων των κλάδων καθώς και ιδιώτες, εφόσον πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου 4892/2022, της υπ’ αριθ. 682/Συν.45/8.12.2022 Απόφασης του Δ.Σ του eΕΦΚΑ και της παρούσας προκήρυξης.

Οι θέσεις των δώδεκα (12) προϊστάμενων επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και οι υποψήφιοι μπορούν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή λειτουργοί ή εργαζόμενοι σε φορείς του δημοσίου τομέα (όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 14 του ν. 4270/2014) οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στο προσωπικό του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) καθώς και ιδιώτες.

Οι υποψήφιοι μπορούν εν προκειμένω να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας για μία ή περισσότερες από τις προκηρυσσόμενες θέσεις.

Όλοι οι παραπάνω υποψήφιοι πρέπει:

α) να έχουν Πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμα της αλλοδαπής, σε γνωστικό αντικείμενο συναφές με τις απαιτήσεις της προς πλήρωση θέσης όπως αυτό περιγράφεται στον Πίνακα Α΄ της Ενότητας 1 (ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ) της υπ. αριθ. 682/Συν.45/8.12.2022 απόφασης του Δ.Σ του e- ΕΦΚΑ και στην παρούσα προκήρυξη.

Επισυνάπτεται στην παρούσα Παράρτημα Γ΄, στο οποίο αντιστοιχίζονται οι τίτλοι σπουδών με τα γνωστικά αντικείμενα του ανωτέρω Πίνακα Α΄.

β) να έχουν επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δέκα (10) ετών σε θέσεις ευθύνης, σε υπηρεσίες ή οργανισμούς ή επιχειρήσεις του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής,

γ) να έχουν καλή γνώση της αγγλικής ή / και μίας ξένης γλώσσας κράτους μέλους της Ε.Ε. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο παράρτημα γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ.

Οι 12 Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ) αποτελούν το εγγύτερο σημείο επαφής και το πλέον νευραλγικό σημείο εξυπηρέτησης του πολίτη από τον e-ΕΦΚΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ