Επίδομα παιδιού: Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα
Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή της αίτησης για το επίδομα παιδιού -Α21 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, με καταληκτική ημερομηνία έως τις 15 Ιανουαρίου.
Όπως επισημαίνει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), σε ανακοίνωσή του, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που ακόμη δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2022 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν οριστικοποίησαν την υποβολή της.
Η πλατφόρμα θα κλείσει οριστικά για την υποβολή αιτήσεων στις 15/1/2023, στις 23:59.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.
Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόση, δηλαδή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, η οποία για όσους είχαν υποβάλει την αίτησή τους καταβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022.
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ κατηγορείται για προδοσία - Εκπαίδευε Κινέζους πιλότους
10:11
Τραμπ σε Ζελένσκι: «Θέλω ο πόλεμος στην Ουκρανία να τελειώσει σε ένα μήνα» - Το 30λεπτο τηλεφώνημα και οι συνομιλίες στη Γενεύη
10:09
Νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ψηφιακή Αυτονομία 60+» της Πειραιώς, στο πλαίσιο του EQUALL, για τον ψηφιακό εγγραμματισμό ατόμων 60+
10:00
Ανέβηκαν οι τιμές στα καύσιμα εν μέσω έντασης στη Μέση Ανατολή: Πόσο πληρώνουμε για αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης
09:53