ΧΡΗΜΑ

ΕΛΓΑ: Παράταση προθεσμίας μέχρι 31/3 για πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς

ΕΛΓΑ: Παράταση προθεσμίας μέχρι 31/3 για πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς
Τρίμηνη παράταση δόθηκε μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023, της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021 INTIME

Τρίμηνη παράταση δόθηκε μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023, της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την εν λόγω απόφαση έλαβε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, κατόπιν συνεργασίας που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Σημειώνεται ότι η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους αναφοράς, άρα θα έπρεπε η ειδική ασφαλιστική εισφορά του έτους 2021 να έχει εξοφληθεί έως τις 31 Μαρτίου του 2022.

Παρά ταύτα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και η διοίκηση του ΕΛΓΑ αποφάσισαν τις ανά τρίμηνο παρατάσεις, προκειμένου να διευκολύνουν τους παραγωγούς μας στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, υπό το βάρος των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ