ΑΑΔΕ: Λήγει σήμερα Μ. Τετάρτη η προθεσμία για το Ε9
Ανανεώθηκε:
Σήμερα, Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, λήγει η προθεσμία για αλλαγές στο Ε9, το έντυπο που θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν όσοι φορολογούμενοι απέκτησαν το 2022 ακίνητα με αγορά, δωρεά-γονική παροχή ή κληρονομιά, όσοι μεταβίβασαν ακίνητα με πώληση, δωρεά ή γονική παροχή και όσοι είχαν άλλου είδους μεταβολές, όπως για παράδειγμα η αύξηση της επιφάνειας των ακινήτων τους λόγω αποκάλυψης ξεχασμένων τετραγωνικών.
Συγκεκριμένα, ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ 2023, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενημερώνει πως η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) του 2023 θα κλείσει την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου και έως την ολοκλήρωση της έκδοσης- ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού του ΕΝΦΙΑ 2023 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων του ΕΝΦΙΑ 2023.
Όπως αναφέρεται, η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9), δεν θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 13 Απριλίου, μεταξύ 11:00 και 15:00.
Σημειώνεται πως όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, οι υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010- 2022), θα είναι διαθέσιμες κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΑΔΕ: Την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 εκπνέει η προθεσμία για τις δηλώσεις Ε9
Δεύτερη ευκαιρία για τη ρύθμιση χρεών: Πώς θα επανενταχθείτε στις 72 ή 120 δόσεις
Το πρωί της Τετάρτης η συνάντηση αγροτών με Χατζηδάκη, Τσιάρα
20:24
ΗΠΑ: Ο Κλίντον δεν εμφανίστηκε να καταθέσει στη Βουλή για την υπόθεση Έπσταϊν
20:15
Ευρωπαϊκές χώρες καλούν τους Ιρανούς πρέσβεις για τη βία στις διαδηλώσεις
20:04
Αγροτικά μπλόκα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης και Εγνατία Οδό
19:53