ΧΡΗΜΑ

Στο e-katanalotis τα τιμολόγια ενέργειας και τα επιτόκια στεγαστικών δανείων

Στο e-katanalotis τα τιμολόγια ενέργειας και τα επιτόκια στεγαστικών δανείων
e-katanalotis

Ζήτημα ωρών φαίνεται πως είναι η ανάρτηση των τιμών φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και των επιτοκίων των τραπεζών για στεγαστικά δάνεια στην εφαρμογή e- katanalotis.

Η ανάρτηση πραγματοποιείται με μια μικρή καθυστέρηση, παρά τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, κ. Νίκου Παπαθανάση, ότι θα είχε ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19/4.

Ωστόσο, το κυβερνητικό επιτελείο αναμένει τη δημοσίευση των τιμών ενέργειας για τον Μάιο, από τους παρόχους του ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι που θα ξεκινήσει με τη ΔΕΗ το βράδυ της Πέμπτης 20/4 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το πρωί της Παρασκευής 21/4 από το συνολο των παρόχων.

Σύγκριση τιμών με ένα κλικ

Με την ανάρτηση των τιμών ενέργειας οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να βλέπουν τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουν, είτε οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, είτε φυσικού αερίου.

Αντίστοιχα το εργαλείο e-katanalotis εμπλουτίζεται και με τα δεδομένα των επιτοκίων των τραπεζών για καταθέσεις, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια.

Με τον τρόπο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και να συγκρίνουν τιμές για την επιλογή της πιο συμφέρουσας λύσης.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα (κλικ εδώ) και την εφαρμογή κινητού πληροφορίες για προϊόντα σούπερ μάρκετ, το καλάθι του νοικοκυριού, φυλλάδια προσφορών, τιμές καυσίμων και άλλα χρήσιμα δεδομένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ