ΧΡΗΜΑ

Τέσσερα νέα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ - Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Τέσσερα νέα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ - Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση
Ηλεκτρονική αίτηση Pixabay

Επιπλέον τέσσερα (4) e-εργαστήρια πρόσθεσε η ΔΥΠΑ, μετά την τεράστια ανταπόκριση των πολιτών στα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής, καθώς εξαντλήθηκαν όλες οι θέσεις για τα 13 δωρεάν εργαστήρια που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Τα εργαστήρια που προστέθηκαν είναι τα εξής:

Ημέρα

Ώρα

Θεματική Ενότητα

25/7

9:00-11:00

Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

11:30-13:30

Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

27/7

9:00-11:00

Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;

11:30-13:30

Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;

Τα e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής διεξάγονται από εξειδικευμένα στελέχη της ΔΥΠΑ και αποτελούν μια καινοτόμα ψηφιακή υπηρεσία για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία.

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά ηλεκτρονικά με ένα κλικ εδώ.

Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας 2 ωρών υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού και της κατάλληλης προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ