«Ηλεκτροκίνηση στην πράξη»: Ποιοι μπορούν να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα
Το νέο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης «Ηλεκτροκίνηση στην πράξη» της ΔΥΠΑ έχει ήδη ξεκινήσει.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα, είναι σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΔΜ).
Με στόχο την προετοιμασία του εργατικού δυναμικού της περιοχής για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της οικονομίας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε 70 ανέργους και εργαζόμενους της Δυτικής Μακεδονίας με προϋπηρεσία σε συμβατικά συνεργεία αυτοκινήτων, καθώς επίσης και σε σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ.
Μέσω του προγράμματος, συνολικής διάρκειας 62 ωρών, που θα υλοποιηθεί σε κατάλληλες εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΔΜ, στην Κοζάνη και τη Φλώρινα, οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να επισκευάσουν και να συντηρήσουν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταχυφορτιστές κάθε 60 χιλιόμετρα στους ευρωπαϊκούς δρόμους
ΔΕΗ blue: 54 σημεία φόρτισης στα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας
13:45
Αναβαθμίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Λυκείου Αθηνών - Ένας «ζωντανός τόπος σκέψης και γνώσης»
13:43
Πολιτική κόντρα για την τραγωδία στη Χίο: «Οι εγκληματίες είναι οι διακινητές» λέει ο Πλεύρης - Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:33
Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
13:29