«Ηλεκτροκίνηση στην πράξη»: Ποιοι ωφελούνται από το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
Το νέο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης «Ηλεκτροκίνηση στην πράξη», που δημιούργησε η ΔΥΠΑ, έχει στόχο την προετοιμασία του εργατικού δυναμικού για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της οικονομίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 70 ανέργους και εργαζόμενους της Δυτικής Μακεδονίας με προϋπηρεσία σε συμβατικά συνεργεία αυτοκινήτων, καθώς επίσης και σε σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ.
Μέσω του προγράμματος, συνολικής διάρκειας 62 ωρών, που θα υλοποιηθεί σε κατάλληλες εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΔΜ, στην Κοζάνη και τη Φλώρινα, οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να επισκευάσουν και να συντηρήσουν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα.
Το Ισραήλ θα επιστρέψει στη Γάζα «την κατάλληλη στιγμή» υπόσχεται ο υπουργός Άμυνας Κατζ
15:41
Δήμος Αθηναίων: Πρόστιμα άνω των 19.000 σε καταστήματα για κάπνισμα και αλκοόλ σε ανήλικους
15:32
Υπόθεση Επστάϊν: Τη δημοσιοποίηση όλων των αρχείων που τον αφορούν ζητά ο Μπιλ Κλίντον
15:23
Αγωγή 400.000 σε βάρος του Κέβιν Κόστνερ για τα... ακριβά του κοστούμια
15:14