«Ηλεκτροκίνηση στην πράξη»: Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
Ανανεώθηκε:
Το νέο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ, «Ηλεκτροκίνηση στην πράξη» έχει στόχο την προετοιμασία του εργατικού δυναμικού για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της οικονομίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 70 ανέργους και εργαζόμενους της Δυτικής Μακεδονίας με προϋπηρεσία σε συμβατικά συνεργεία αυτοκινήτων, καθώς επίσης και σε σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ.
Μέσω του προγράμματος, συνολικής διάρκειας 62 ωρών, που θα υλοποιηθεί σε κατάλληλες εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΔΜ, στην Κοζάνη και τη Φλώρινα, οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να επισκευάσουν και να συντηρήσουν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΥΠΑ: Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα το πρόγραμμα «Ηλεκτροκίνηση στην πράξη»
SPONSORED
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34
«Πλήξαμε περίπου 150 θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες», λέει το Ισραήλ
23:21
Ανησυχία στο Πεντάγωνο για παρακολουθήσεις Αμερικανών αξιωματούχων από το Ισραήλ
23:10
Το comeback των μαγκρόβιων δασών: Αποκτούν ξανά ζωή μετά από δεκαετίες ανθρώπινης καταστροφής
23:04