Αγρότες: Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου η ειδική ασφαλιστική εισφορά
Σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου οφείλουν να καταβάλουν την ειδική Ασφαλιστική Εισφορά έτους 2022, σε όσους έχουν ασφαλίσει τις καλλιέργειες και τα ζώα τους.
Όπως σημειώνει, πέραν αυτής της προθεσμίας ουδεμία παράταση πρόκειται να δοθεί διότι έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο δυνατότητος εκ μέρους του Οργανισμού, αφού η αποπληρωμή της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2022 έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί την 31η Μαρτίου 2023.
Τέλος, όσοι παραγωγοί ζημιώθηκαν εντός του 2022 και η αποζημίωσή τους εκκρεμεί, οφείλουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία ώστε να είναι δικαιούχοι αυτής.
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ: Liveblog: Τραμπ και Ζελένσκι συναντώνται για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία
20:00
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές στα νότια της χώρας
19:50
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε μονοκατοικία στην Πάτρα - Εκτενείς υλικές ζημιές
19:39
ΕΛΛΑΔΑ
Γολγοθάς η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στο Μαρτίνο Φθιώτιδας
19:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ