Ρόδος: Στο ΦΕΚ οι αποφάσεις για τις αποζημιώσεις των πληγέντων από την πυρκαγιά
Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) για τις αποζημιώσεις όλων όσων υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές στη Ρόδο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) για τις αποζημιώσεις όλων όσων υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές, στο χρονικό διάστημα 17 έως τις 31 Ιουλίου 2023.
Οι αποφάσεις αφορούν:
- Τη διαδικασία χορήγησης εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως πρώτης αρωγής, έναντι στεγαστικής συνδρομής, σε ιδιοκτήτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από την 17η ως την 31η Ιουλίου 2023 στη χώρα.
- Τη χορήγηση αναστολής της διενέργειας κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης επί της κινητής ή ακίνητης περιουσίας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές της 18ης Ιουλίου 2023 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
- Τη διαδικασία χορήγησης εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως πρώτης αρωγής, έναντι επιχορήγησης για την αντιμετώπιση ζημιών, σε επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τη 17η ως την 31η Ιουλίου 2023 στη χώρα.
- Τη διαδικασία χορήγησης εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως πρώτης αρωγής, έναντι στεγαστικής συνδρομής, σε ιδιοκτήτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από την 17η ως την 31η Ιουλίου 2023 στη χώρα.
- Τη αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών, δόσεις και παρατάσεις καταβολών για τους πληγέντες από πυρκαγιές.
ΣΠΟΡ
Απίστευτος Καραλής με νέο άλμα στα 6,17μ. - 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών
20:37
ΣΠΟΡ
Σπουδαία επίδοση του Καραλή με 6,07μ και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου
20:28
ΚΟΣΜΟΣ
Ερντογάν για επιθέσεις στο Ιράν: Η περιοχή μας κινδυνεύει να συρθεί σε έναν κύκλο φωτιάς
20:21
ΚΟΣΜΟΣ
Μερτς: Η Γερμανία δεν συμμετείχε σε επιθέσεις κατά του Ιράν - Συντονιζόμαστε με ΗΠΑ και Ισραήλ
20:10
ΚΟΣΜΟΣ