Αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών ΔΥΠΑ σε Λάρισα και Βόλο
Ανανεώθηκε:
Την αναστολή λειτουργίας των ΚΠΑ2, ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, ΙΕΚ, ΚΕΚ και Βρεφονηπιακών Σταθμών στη Λάρισα και στο Βόλο, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η ΔΥΠΑ, λόγω των καταστροφών από της πλημμύρες.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές σήμερα οι υπηρεσίες της- Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, ΙΕΚ, ΚΕΚ και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στη Λάρισα και στο Βόλο.
Ειδικά ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Λάρισας λόγω εκτεταμένων καταστροφών, θα παραμείνει κλειστός έως την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών. Για την επαναλειτουργία του θα υπάρξει νεότερη Ανακοίνωση από τη ΔΥΠΑ.
Οι υπηρεσίες στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα θα λειτουργήσουν κανονικά.
Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και θα μπορούν να απευθύνονται στο
1555 (χωρίς χρέωση).
Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην ΑΑΔΕ
02:00
Επιστροφή ενοικίου: Μέχρι την Τετάρτη 30/09 οι διορθώσεις στο Ε1 - Οι τρεις ημερομηνίες
01:00
Τιμολόγια ρεύματος: Μαζική στροφή στα σταθερά - Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
00:30
Φουά γκρα, ζωντανά δελφίνια και φρυγανιέρες: Κίνα και ΗΠΑ μειώνουν τους δασμούς σε εμπορεύματα
23:56