ΧΡΗΜΑ

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμEΑ

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμEΑ
Unsplash/nci

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 12/09/2023, τα προσωρινά αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων καταρτιζομένων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αθηνών, για το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν τους πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων βάση των κριτηρίων επιλογής όπως αυτά περιγράφονται στην υπ’αριθμ. 471765/25-09-2023 (ΑΔΑ:96174691Ω2-Β1Υ) Απόφαση Υποδιοικήτριας της Δ.ΥΠ.Α. με θέμα: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αθηνών, για το σχολικό έτος 2023 - 2024».

Δείτε εδώ τους Πίνακες Προσωρινών Αποτελεσμάτων:

Πίνακες ΔΥΠΑ

Πώς θα κάνετε ένσταση

Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι διατηρούν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων εντός αποκλειστικής προθεσμίας τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέσα στην προβλεπόμενη χρονική προθεσμία και να περιλαμβάνουν τα πλήρη στοιχεία του υποψηφίου αλλά και αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους κατατίθεται η ένσταση.

Η αποστολή των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α, στη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών (Δ.ΥΠ.Α., Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, Λ. Γαλατσίου 19, ΤΚ 11141, Αθήνα), από την Τρίτη 12/09/2023 έως την Παρασκευή 15/09/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καταρτιζόμενοι μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ (κλικ εδώ), στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ