ΔΟΥ Θεσσαλίας: Ανοίγουν ειδικά γραφεία υποστήριξης πληγέντων για την Αρωγή
Ανανεώθηκε:
Στην δημιουργία ειδικών γραφείων, τα οποία θα βοηθούν τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία να υποβάλουν αίτηση, ώστε να ενταχθούν στις ενισχύσεις της πλατφόρμας Αρωγή, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Στα γραφεία αυτά, τα οποία βρίσκονται μέσα στις ΔΟΥ των πληγεισών περιοχών, μπορούν να απευθύνονται όσοι δικαιούνται τις ενισχύσεις από την ψηφιακή πλατφόρμα και δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί τους τους κωδικούς Taxisnet. Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών αυτών, οι πληγέντες θα μπορούν να πάρουν κλειδάριθμο και να αποκτήσουν επί τόπου νέους κωδικούς.
Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά από αύριο, Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, στις ΔΟΥ Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων και Βόλου, από τις 8:00 έως τις 15:30.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χατζηδάκης: Συμπληρωματικός προϋπολογισμός 600 εκατ. ευρώ - Τέλος από Νοέμβρη το market pass
Ξανά λειτουργικός ο αγωγός East - West της Σαουδικής Αραβίας - Υπέστη ζημιές λόγω επιθέσεων
14:16
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής
14:11
Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
13:54
Εικόνες από την «έρημη» Αθήνα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα (pics)
13:45