Μέχρι την Κυριακή 17/9 η υποβολή αιτήσεων για τα 30 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ
Ανανεώθηκε:
Μέχρι την Κυριακή 17/9 και ώρα 23:59 συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την εισαγωγή στα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), καθώς επίσης και στο παράρτημα Αιδηψού του ΙΕΚ Χαλκίδας, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.
Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την εγγραφή των επιτυχόντων υποψηφίων σπουδαστών μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού στα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, είναι έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.
Η φοίτηση στα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ είναι διάρκειας πέντε συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και σε ένα εξάμηνο αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης, συνολικής διάρκειας 960 ωρών.
Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος αδειοδοτούν για το καλώδιο - Οι σχέσεις με τις ΗΠΑ έχουν γερά θεμέλια
10:03
43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: «Πλημμύρισαν» οι δρόμοι με πάνω από 85.000 δρομείς - Δείτε εικόνες
09:54
Ερωτήματα για τα συστήματα ασφαλείας των «έξυπνων συσκευών» - Πόσο προστατευμένοι είναι οι πολίτες
09:49
Ο Μητσοτάκης στον Αυτοκινητόδρομιο Σερρών: Οδήγησε στην πίστα, 11,16 εκατ. για την αναβάθμισή της
09:34