ΧΡΗΜΑ

Επεκτείνεται η δράση κατάρτισης και απασχόλησης για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές

Επεκτείνεται η δράση κατάρτισης και απασχόλησης για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές
Pixabay

Με κοινό στόχο τη διασύνδεση αποφοίτων, νέων και εργαζομένων με τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και ο ΣΕΒ υλοποιούν την δράση «Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Στερεά Ελλάδα».

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, μέσω ενός ένα πλήρους, σύγχρονου εκπαιδευτικού προγράμματος 144 διδακτικών ωρών και επισκέψεων σε επιχειρήσεις-μέλη του ΣΒΣΕ. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί διά ζώσης από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου στα Οινόφυτα από το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ.
  • Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων και συμβουλευτική.
  • Ευκαιρίες απασχόλησης στην ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Αυτοματιστή σε μία από τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΒΣΕ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η δράση «Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Στερεά Ελλάδα» απευθύνεται σε νέες και νέους που έχουν αποφοιτήσει από την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε συναφείς ειδικότητες, χωρίς προηγούμενη ή με μικρή προϋπηρεσία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αλλά και να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά σε μία από τις σύγχρονες και οργανωμένες επιχειρήσεις-μέλη του ΣΒΣΕ στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Στη δράση θα συμμετέχουν 15 άτομα, κατόπιν επιλογής.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 15 Οκτωβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία και τις δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΒΣΕ στο τηλέφωνο: 22620 56699 και στο email: info@svse.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ