Εξοικονομώ 2021: Μέχρι πότε πήρε παράταση η προθεσμία υπογραφής δανειακών συμβάσεων στη Θεσσαλία
Κατά 10 εργάσιμες ημέρες παρατείνεται η προθεσμία υπογραφής δανειακών συμβάσεων, στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ 2021», για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, λόγω των δυσμενών συνθηκών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel».
Ειδικότερα, από τις 25 Σεπτεμβρίου η προθεσμία επεκτείνεται, πλέον, έως και τις 9 Οκτωβρίου 2023.
Υπενθυμίζεται πως το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» εντάσσεται στα εμβληματικά έργα που επιδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας βελτιώνοντας την ενεργειακή κλάση των νοικοκυριών, κατά τουλάχιστον 3 ενεργειακές κατηγορίες (πάνω από 30% Εξοικονόμηση Πρωτογενούς Ενέργειας).
Η συνολική επένδυση του έργου θα συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τουλάχιστον 213 εκατ. ευρώ ετησίως και στην ενεργειακή ανακαίνιση κατ’ ελάχιστον 105.000 κατοικιών έως το 2025.
Η επένδυση περιλαμβάνει ξεχωριστά κίνητρα για τη στήριξη των φτωχών και ευάλωτων νοικοκυριών με τη μορφή αυξημένου ποσοστού επιχορηγήσεων και χωριστού προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ.
Εξαφάνιση στα Χανιά: Το πιθανό κίνητρο του 43χρονου που εξετάζουν οι Αρχές - Αρνείται κάθε εμπλοκή
07:50
Γιατί οι Ιάπωνες της Wakunaga ταξίδεψαν 9500 χλμ. για να αγοράσουν σκόρδα από τον Πλατύκαμπο Λάρισας
07:40
Λ.Δ. του Κονγκό: Σχεδόν 1.000 τα κρούσματα Έμπολα και 247 οι θάνατοι
07:29
Επτά νεκροί σε διπλή βομβιστική επίθεση στο βορειοδυτικό Πακιστάν
07:19