Αναρτήθηκε η προκήρυξη για τις 500 θέσεις εργασίας στη Δικαστική Αστυνομία
Ανανεώθηκε:
Την προκήρυξη για την πλήρωση 500 οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» ανάρτησε στην ιστοσελίδα του αρμόδιου υπουργείου (κλικ εδώ ), Ττ υπουργείο Δικαιοσύνης και πλέον το επόμενο βήμα είναι η προκήρυξη να αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Αναλυτικά, προκηρύσσονται 30 θέσεις του κλάδου ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας, 70 θέσεις του κλάδου ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας και 400 θέσεις του κλάδου ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας.
Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Τμήμα Αστυνομικού Τομέα της Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς και στις περιφερειακές υπηρεσίες Δικαστικής Αστυνομίας αστυνομικού τομέα, που εδρεύουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στον Άρειο Πάγο, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και στις Εισαγγελίες και τα Δικαστήρια της Χώρας.
- Δείτε εδώ τη σχετική προκήρυξη.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
Για την πρόσληψη εφαρμόζεται σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων και οι υποψήφιοι, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, κατατάσσονται κατά κλάδο ή ειδικότητα σε πίνακες κατάταξης με φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας.
Το Ισραήλ βομβάρδισε κτήρια της Χεζμπολάχ, αντίποινα στο Λίβανο - «Χτυπήσαμε 200 στόχους σε 72 ώρες» λένε οι ΗΠΑ για Ιράν - Τραμπ: «Χάσιμο χρόνου μία χερσαία εισβολή»
09:47
CENTCOM: Πλήξαμε 200 στόχους σε 72 ώρες - Βίντεο από το αεροπλανοφόρο Gerald Ford
09:42
Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη 47χρονου οδηγού - Δεν σταμάτησε σε έλεγχο, κατάπιε ναρκωτικά
09:32
Ο πόλεμος κατά του Ιράν κόστισε στην Ουάσινγκτον 3,7 δισ. δολάρια τις πρώτες 100 ώρες
09:28