ΧΡΗΜΑ

ΑΣΕΠ: Ποιες ειδικότητες περιλαμβάνει η προκήρυξη για 1.843 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο

ΑΣΕΠ: Ποιες ειδικότητες περιλαμβάνει η προκήρυξη για 1.843 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο
EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τις 1.843 προσλήψεις, στην οποία  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διεξήχθη τον Μάρτιο.

Πρόκειται για την προκήρυξη 2ΓΒ/2023 η οποία αφορά σε μόνιμες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα καλυφθούν με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και δικαιολογητικών αρχίζει στις 17 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 και λήγει στις 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Συγκεκριμένα, οι ειδικότητες που θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής είναι οι εξής:

Πώς θα κάνετε αίτηση

Προϋπόθεση για όλους τους συμμετέχοντες είναι να κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ).

  • Δείτε όλα τα κριτήρια και τα χαρακτηριστικά εδώ:

Προκήρυξη 2ΓΒ/2023

Η αίτηση συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.asep.gr και συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ' της παρούσας.

Σημειώνεται πως επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.

Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από παράβολο τριών ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας, Φορέας Δημοσίου, Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (www.gsis.gr).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ