ΧΡΗΜΑ

ΔΥΠΑ: Προσλήψεις εργασιακών συμβούλων - Πότε λήγει η προθεσμία

ΔΥΠΑ: Προσλήψεις εργασιακών συμβούλων - Πότε λήγει η προθεσμία
Pixabay

Λήγει σήμερα το βράδυ ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 540 εργασιακών συμβούλων, από την ΔΥΠΑ.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την ΔΥΠΑ, σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:59 εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο gov.gr για την πρόσληψη 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ. Οι προσλήψεις αυτές γίνονται με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα για τις προσλήψεις:

Μπείτε στο gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Επιλέξτε το «Εργασία και ασφάλιση»

Κλικάρετε στο «Απασχόληση στον δημόσιο τομέα»

Τέλος πατήστε την επιλογή «Πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων»

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση αφορά στην πρόσληψη 540 ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, πλήρους απασχόλησης, σε υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Επίσης τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Αφότου υποβληθεί η αίτηση, παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ ΔΥΠΑ.

Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ