Επίδομα παιδιού: Τελευταία ευκαιρία για τις αιτήσεις - Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα
Ανανεώθηκε:
Μέχρι σήμερα, Δευτέρα (15/1) πριν τα μεσάνυχτα μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι γονείς που θέλουν να λάβουν το επίδομα παιδιού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21.
Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμα υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2023 και για όσους πολίτες άρχισαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.
Μετά τις 15/01/2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή για το έτος 2023.
Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν την σχετική σελίδα του ΟΠΕΚΑ στη ηλεκτρονική διεύθυνση (κλικ εδώ).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Πάνω από 331.000 αιτήσεις λίγες ημέρες πριν κλείσει η πλατφόρμα
Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι οι δολοφονίες στο Ιράν σταμάτησαν
22:29
Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της FED επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα
22:27
Ιταλία και Πολωνία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν
22:16
«Δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τη στάση της Ουάσινγκτον» για τη Γροιλανδία, λέει ο ΥΠΕΞ της Δανίας
22:04