Αγρότες: Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς
Μέχρι τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς για τους αγρότες, με την προϋπόθεση πως έχουν εξοφλήσει τη σχετική υποχρεώση του 2022.
Προϋπόθεση είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα της ευεργετικής αυτής διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.
Η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024 έγινε με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το ΔΣ του Οργανισμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδικός φόρος κατανάλωσης πετρελαίου: Κατατέθηκαν 39 εκατ. ευρώ σε πάνω από 307.000 αγρότες
Τριμερής Παπασταύρου με Μπέργκαμ και Ράιτ για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ
18:58
Κωνσταντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν κλείνει, όσο και αν προσπαθούν να το κλείσουν
18:47
ΚΚΕ για επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο: Ο καημός του είναι πώς η περιοχή θα γίνει ορμητήριο πολέμου
18:37
Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά για ναρκωτικά και όπλα
18:25