Θεσσαλονίκη: Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις για προσλήψεις 40 οδηγών στον ΟΑΣΘ
Λεωφορείο του ΟΑΣΑ
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΞεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 17/06, οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως οδηγοί στον ΟΑΣΘ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και για οκτώ μήνες, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο οργανισμός. Η προκήρυξη αφορά σε 40 άτομα και η προθεσμία λήγει τα μεσάνυχτα της 30ης Ιουνίου 2024.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΣΘ μετά την πρόσληψη 150 οδηγών τον περασμένο Ιανουάριο, προχωρά στην πρόσληψη 40 επιπλέον ατόμων, ειδικότητας ΔΕ οδηγών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, και σημειώνεται ότι αυτές θα είναι ιδιωτικού δικαίου.
Σύμφωνα δε με τον ΟΑΣΘ, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας.
ΚΟΣΜΟΣ
Ο σύζυγος Ιταλίδας υπουργού εξαφανίστηκε σε λίμνη κοντά στη Ρώμη
22:05
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μάχη Neuville - Ogier
21:59
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Περιφερειακό μετά τις εργασίες για το Flyover
21:57
ΚΟΣΜΟΣ
Ποδοσφαιριστές της Βενεζουέλας μεταξύ των νεκρών από τους σεισμούς
21:45
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ