ΥΠΕΘΟ: «Κανένας λόγος παράτασης» στις φορολογικές δηλώσεις
Περισσότερες από 4,4 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 10/7 σημείωσε πως «αν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς δεν υπάρχει λόγος καμίας παράτασης».
Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων είναι η 26η Ιουλίου.
Τι έγινε με τις αυτόματες υποβολές φορολογικών δηλώσεων
Φέτος για πρώτη φορά δινόταν η δυνατότητα σε πάνω από 1,3 εκατομμύρια μισθωτούς-συνταξιούχους να δουν προ-συμπληρωμένη και αυτόματα υποβληθείσα τη δήλωσή τους, χωρίς την παρέμβαση κάποιου φοροτεχνικού ή λογιστή.
Σύμφωνα με τον κ. Τσάπαλος το μισό εκατομμύριο εξ αυτών το έκανε και αυτόματα υποβλήθηκε η φορολογική του δήλωση όλα.
«Από το 1,3 εκατομμύριο πολίτες που είχαν προσυμπληρωμένες δηλώσεις οι 430 χιλιάδων ήταν αυτοί που θέλησαν να μην πληρώσουν λογιστή και να γίνει αυτόματα η φορολογική τους δήλωση».
Νορβηγία: Οι πολικές αρκούδες γίνονται πιο παχιές και υγιείς, παρά το λιώσιμο των πάγων
20:14
Συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχουν την Τετάρτη με επίκεντρο το Ιράν
20:02
Μολότοφ, κοντάρια και ναρκωτικά: Τι βρέθηκε στο ΑΠΘ μετά τα επεισόδια
19:50
Ιταλία: Για «σοβαρές ενέργειες σαμποτάζ» στους σιδηρόδρομους κάνει λόγο ο Σαλβίνι
19:39