ΧΡΗΜΑ

Το Φορτίζω Παντού «πάει» στους δήμους Περάματος, Κερατσινίου και Σαλαμίνας

Το Φορτίζω Παντού «πάει» στους δήμους Περάματος, Κερατσινίου και Σαλαμίνας

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Unsplash

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκος, Κερατσινίου κ. Χρήστος Βρεττάκος και Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα στο πεδίο των μεταφορών και κοινό αίτημα των δημάρχων ήταν η εξεύρεση λύσεων σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης των τριών δήμων με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την εξυπηρέτηση των δημοτών τους.

Σαν αρχή, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Βασ. Οικονόμου ανακοίνωσε την δυνατότητα ένταξης και των τριών δήμων, Περάματος, Κερατσινίου και Σαλαμίνας στο πρόγραμμα «Φορτίζω Παντού» και δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό των δημάρχων σε ζητήματα που έχουν σχέση με τις αρμοδιότητές του.

Ήδη το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προχωράει αποφασιστικά στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης ανάπτυξης και με κινήσεις του δίνεται παράταση υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» και «Φορτίζω Παντού» και οι τρεις δήμοι θα έχουν την δυνατότητα ένταξης σε αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ