Εκκαθαριστικά για μη μισθωτούς με παράλληλη απασχόληση: Αναρτήθηκαν από τον e-ΕΦΚΑ
Την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών Ελευθέρων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολουμένων και Αγροτών με παράλληλη μισθωτή εργασία για το έτος 2023 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ, με τα σχετικά ειδοποιητήρια να βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του οργανισμού.
Στην εν λόγω εκκαθάριση εντάσσονται οι Mη Mισθωτοί ασφαλισμένοι που διατηρούσαν παράλληλα μισθωτή εργασία για μέρος ή ολόκληρο το έτος 2023.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκκαθάρισης το συνολικό πλήθος ασφαλισμένων ανέρχεται σε 323.674. Από αυτούς προκύπτει:

Σημειώνεται ότι για τις περιπτώσεις ασφαλισμένων που με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης προκύπτει χρεωστικό υπόλοιπο, αυτό μπορεί να καταβληθεί σε έξι (6) ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
- Η πρώτη δόση εκκαθάρισης καταβάλλεται εμπρόθεσμα έως 30/08/2024.
Τέλος, για τους ασφαλισμένους με πιστωτική εκκαθάριση, έχει τεθεί σε λειτουργία ειδική πλατφόρμα προκειμένου να υποβάλλουν ηλεκτρονικά «Αίτηση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων» στην περίπτωση που επιθυμούν να τους επιστραφεί το ποσό αντί να κρατηθεί στο λογαριασμό τους για συμψηφισμό με επόμενες εισφορές.
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Ευθεία προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
12:51
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36
Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες στο λόφο του Φιλοπάππου και εξαφανίστηκε - Τραυματίστηκαν ελαφρά
12:28
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09