ΕΛΓΑ: Την Τρίτη (13/08) οι αποζημιώσεις για τις ζημιές του 2023
Παράταση στις εκκαθαρίσεις των πορισμάτων και ενστάσεων που αφορούν τις εξοφλήσεις της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς 2023 αποφάσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ.
Αναλυτικότερα συναποφασίστηκε:
- Την εκκαθάριση των πορισμάτων, τα οποία καταχωρήθηκαν μέχρι του παρόντος στα πληροφοριακά συστήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α. και αφορούν αποζημιώσεις για τις ζημίες στον πρωτογενή τομέα έτους 2023, ζημίες στις αρχές του έτους 2024 και εκκαθαρίσεις ενστάσεων των παραγωγών έτους 2022.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ. στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
- Την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας για την εξόφληση της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2023 μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2024, υπό την προϋπόθεση ότι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες έχουν εξοφλήσει στον ΕΛ.Γ.Α. την ειδική ασφαλιστική εισφορά έτους 2022.
Εισροή υδάτων σε σκάφος βορειοανατολικά της Σύρου – Χωρίς κίνδυνο οι έξι επιβαίνοντες
22:20
ΗΠΑ: Συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας για τον έλεγχο των πυρηνικών στη Γενεύη
22:10
Ασλανίδης για εκταφές θυμάτων των Τεμπών: «Η αλήθεια δε θα θαφτεί για δεύτερη φορά»
21:59
«Προετοιμαζόμαστε για κάθε σενάριο» δηλώνει ο Νετανιάχου καθώς κλιμακώνεται η ένταση Ιράν και ΗΠΑ
21:47