ΕΛΓΑ: Την Τρίτη (13/08) οι αποζημιώσεις για τις ζημιές του 2023
Παράταση στις εκκαθαρίσεις των πορισμάτων και ενστάσεων που αφορούν τις εξοφλήσεις της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς 2023 αποφάσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ.
Αναλυτικότερα συναποφασίστηκε:
- Την εκκαθάριση των πορισμάτων, τα οποία καταχωρήθηκαν μέχρι του παρόντος στα πληροφοριακά συστήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α. και αφορούν αποζημιώσεις για τις ζημίες στον πρωτογενή τομέα έτους 2023, ζημίες στις αρχές του έτους 2024 και εκκαθαρίσεις ενστάσεων των παραγωγών έτους 2022.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ. στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
- Την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας για την εξόφληση της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2023 μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2024, υπό την προϋπόθεση ότι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες έχουν εξοφλήσει στον ΕΛ.Γ.Α. την ειδική ασφαλιστική εισφορά έτους 2022.
SPONSORED
Οι αμερικανικές πρεσβείες στην Μέση Ανατολή καλούν σε επαγρύπνηση - Η κατάσταση «μπορεί να αλλάξει»
23:39
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο εισέβαλε σε παντοπωλείο - Τραυματίες ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης
23:35
Έτοιμος για συμβιβασμούς δηλώνει ο Πούτιν και ο Ζελένσκι καλεί σε συνάντηση
23:31
«Παρακολουθούμε τους εξοπλισμούς Ελλάδας και Κύπρου» δηλώνει το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας
23:26