ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό μάτι για τα ΙΧ που κυκλοφορούν «χωρίς» πινακίδες
Τους ελέγχους της θα εντείνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εστιάζοντας την προσοχή της στα οχήματα που κυκλοφορούν παράνομα στους δρόμους, μέσω νέων ψηφιακών υπηρεσιών που τίθενται σε εφαρμογή.
Συγκεκριμένα, σε δύσκολη θέση θα βρεθούν όσοι συλληφθούν από τον επόμενο μήνα, να κυκλοφορούν το ΙΧ αυτοκίνητό τους, ενώ έχουν καταθέσει ψηφιακά τις πινακίδες τους.
Ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA, πως, «Η Ανεξάρτητη αρχή μπορεί να διαπιστώσει εάν το αυτοκίνητο έχει περάσει ΚΤΕΟ, είναι ασφαλισμένο. Το πρόστιμο στην περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι στην κυκλοφορία ενώ έχει τεθεί σε ακινησία είναι 10.000 ευρώ και στην περίπτωση υποτροπής είναι 30.000 ευρώ. Είναι υψηλό το πρόστιμο αλλά μερικοί το ρισκάρουν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
myCAR: Η νέα πλατφόρμα για τα οχήματα - Ηλεκτρονική λύση για τέλη - ακινησία -πινακίδες
Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων με το νέο κληρονομικό δίκαιο
03:00
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
02:00
Οι αλλαγές στην προστασία πρώτης κατοικίας - Πότε τίθενται σε ισχύ
01:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε και πώς θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες
00:30