Ηλεκτρονικό μάτι θα εντοπίζει τα ΙΧ που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες
Τους ελέγχους της θα εντείνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εστιάζοντας την προσοχή της στα οχήματα που κυκλοφορούν παράνομα στους δρόμους, μέσω νέων ψηφιακών υπηρεσιών που τίθενται σε εφαρμογή.
Συγκεκριμένα, σε δύσκολη θέση θα βρεθούν όσοι συλληφθούν από τον επόμενο μήνα, να κυκλοφορούν το ΙΧ αυτοκίνητό τους, ενώ έχουν καταθέσει ψηφιακά τις πινακίδες τους.
Ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA, πως, «Η Ανεξάρτητη αρχή μπορεί να διαπιστώσει εάν το αυτοκίνητο έχει περάσει ΚΤΕΟ, είναι ασφαλισμένο. Το πρόστιμο στην περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι στην κυκλοφορία ενώ έχει τεθεί σε ακινησία είναι 10.000 ευρώ και στην περίπτωση υποτροπής είναι 30.000 ευρώ. Είναι υψηλό το πρόστιμο αλλά μερικοί το ρισκάρουν».
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
Με χιλιάδες κόσμου στο Λευκό Πύργο και ένα εντυπωσιακό laser show η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026
07:40