Ηλεκτρονικό μάτι θα εντοπίζει τα ΙΧ που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες
Τους ελέγχους της θα εντείνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εστιάζοντας την προσοχή της στα οχήματα που κυκλοφορούν παράνομα στους δρόμους, μέσω νέων ψηφιακών υπηρεσιών που τίθενται σε εφαρμογή.
Συγκεκριμένα, σε δύσκολη θέση θα βρεθούν όσοι συλληφθούν από τον επόμενο μήνα, να κυκλοφορούν το ΙΧ αυτοκίνητό τους, ενώ έχουν καταθέσει ψηφιακά τις πινακίδες τους.
Ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA, πως, «Η Ανεξάρτητη αρχή μπορεί να διαπιστώσει εάν το αυτοκίνητο έχει περάσει ΚΤΕΟ, είναι ασφαλισμένο. Το πρόστιμο στην περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι στην κυκλοφορία ενώ έχει τεθεί σε ακινησία είναι 10.000 ευρώ και στην περίπτωση υποτροπής είναι 30.000 ευρώ. Είναι υψηλό το πρόστιμο αλλά μερικοί το ρισκάρουν».
Χειροπέδες σε δύο άνδρες για κλοπή τιμαλφών και λιρών σε μοναστήρι στα Γρεβενά
14:11
ΗΠΑ: Ένας ύποπτος κρατείται για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν
13:59
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις στους 15 της σπείρας στο Ηράκλειο - Βαριές κατηγορίες
13:50
Μπρατάκος για άρνηση αγροτών στο κάλεσμα Μητσοτάκη: «Ο διάλογος δεν είναι επιλογή, είναι ευθύνη»
13:41