Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου στην εμπρόθεσμη καταβολή ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ
Έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ έτους 2023, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια «τροποποιείται ως προς τον χρόνο της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2023, σε 30.09.2024, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης εξόφλησης της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2022».
Η σχετική ΚΥΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η παρ. 6 του άρθρου 6 τροποποιείται ως προς τον χρόνο της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2023, σε 30.09.2024, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης εξόφλησης της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2022».
Παράταση ΕΛΓΑΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΓΑ: Έως τις 4/10 η παράταση για τον διαγωνισμό του προγράμματος χαλαζιακής προστασίας
SPONSORED
Αμερικανικές δυνάμεις χτύπησαν το πετρελαίοφόρο ανοιχτά του Ομάν
21:09
Πάνω από 70 συλλήψεις από την αρχή του έτους έως σήμερα για πρόκληση πυρκαγιών - Τα πρόστιμα
21:09
Με το δάκτυλο στην σκανδάλη το Ιράν καθώς το Ισραήλ συνεχίζει τις επιχειρήσεις στο Λίβανο
21:00
Το επίσημο video game του Μουντιάλ 2026 θα κυκλοφορήσει δωρεάν από το Netflix
20:51