Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου στην εμπρόθεσμη καταβολή ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ
Έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ έτους 2023, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια «τροποποιείται ως προς τον χρόνο της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2023, σε 30.09.2024, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης εξόφλησης της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2022».
Η σχετική ΚΥΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η παρ. 6 του άρθρου 6 τροποποιείται ως προς τον χρόνο της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2023, σε 30.09.2024, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης εξόφλησης της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2022».
Παράταση ΕΛΓΑΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΓΑ: Έως τις 4/10 η παράταση για τον διαγωνισμό του προγράμματος χαλαζιακής προστασίας
Φρουροί της Επανάστασης: Συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Κατίμπ
22:29
Το Ιράν χτύπησε σε Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Μπαχρέιν - Ο Τραμπ υποδέχθηκε νεκρούς στρατιώτες
22:20
Κάλας σε Αραγτσί: Μείζον ζήτημα για την ΕΕ η ασφαλής διέλευση πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ
22:14
Ο Τραμπ δεν έχει ακόμη αποφασίσει για χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν, γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ
22:04