ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση έως 4 Οκτωβρίου για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024
Έως και την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) έτους 2024, χωρίς ποινή, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού, μέχρι χθες είχαν υποβληθεί μέσω του GOV.GR, 634.253 οριστικές αιτήσεις. Από αυτές, οι 19.400 αιτήσεις έχουν υποβληθεί από τους παραγωγούς online, ενώ μέσω των πιστοποιημένων Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (Κ.Υ.Δ.) έχουν υποβληθεί οριστικά 614.853 παραδεκτές αιτήσεις, από το σύνολο των 625.425 δεσμευμένων αιτήσεων.
Συνεπώς 10.572 αιτήσεις βρίσκονται αυτή την στιγμή υπό επεξεργασία, ως δεσμευμένες από τα Κ.Υ.Δ., αλλά μη οριστικοποιημένες (από τα Κ.Υ.Δ.).
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ΟΠΕΚΕΠΕ, «αιτήσεις με ημερομηνία υποβολής 5/10/2024 θεωρούνται απαράδεκτες».
Tο Ιράν πούλησε πετρέλαιο αξίας 18 δισ. δολαρίων στη διάρκεια πολέμου και εκεχειρίας
22:40
Έκτος σερί τίτλος για τον Καραλή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου
22:31
ΟΗΕ: Να γίνει σεβαστή η εθνική κυριαρχία της Συρίας ζητά ο Αντόνιο Γκουτέρες
22:27
«Ύποπτη» φωτιά σε σπίτι στο Μίσιγκαν: Οκτώ νεκροί - Aνάμεσά τους έξι παιδιά
22:13