ΑΑΔΕ: Οι κερδισμένοι από τον επιπλέον χρόνο για τη διασύνδεση ταμειακών με POS
Ανανεώθηκε:
Πληρωμή με POS
FREEPIKΛίγο χρόνο ακόμα κερδίζουν ορισμένες επιχειρήσεις για να ολοκληρώσουν τη διασύνδεση των ταμειακών τους μηχανών με τα POS, χωρίς να επιβαρυνθούν με πρόστιμο.
Ωστόσο, η παροχή επιπλέον χρόνου στη διασύνδεση ταμειακού συστήματος και τερματικών POS, που ανακοινώθηκε και προβλέπεται σε απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, δεν σημαίνει παράταση για το σύνολο των υπόχρεων, όπως διευκρινίζεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Όπως σημειώνεται, η παροχή επιπλέον χρόνου, αφορά αποκλειστικά περιπτώσεις τεχνικής αδυναμίας διασύνδεσης για επιχειρήσεις, που διαθέτουν εκδόσεις ERP και τύπους POS, τα οποία, με βάση τα στοιχεία που έλαβε η ΑΑΔΕ από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και τους Παρόχους POS (NSPs), δεν μπορούν να διασυνδεθούν μεταξύ τους για λόγους πολυπλοκότητας της τεχνικής υλοποίησης.
SPONSORED
Ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης 62χρονης Πολωνής τουρίστριας στην Κεφαλονιά
17:10
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη
17:07
Τραγικός θάνατος για 49 άτομα στην έρημο της Σαχάρα - Πέθαναν από δίψα όταν έμεινε το όχημά τους
17:02
Φάμελλος: Στηρίζουμε την ΕΛ.Α.Σ του Τσίπρα - Θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση
16:55