Το ποσό της επιδότησης για ανέργους που θέλουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση
Με μια αίτηση και ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα μπορούν να διεκδικήσουν έως και 17.000 οι άνεργοι που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, μέσω του νέου προγράμματος της ΔΥΠΑ.
Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης το οποίο αναμένεται να ανοίξει μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου και αφορά ανέργους ηλικίας μεταξύ 30 - 59 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Προϋπόθεση είναι να έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ΔΥΠΑ και να έχουν ολοκληρώσει το σχέδιο το Ατομικό Σχέδιο Δράσης.
Επιδότηση σε τρεις δόσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δικαιούχοι θα λάβουν 5.000 ευρώ με την έναρξη της επιχείρησης, για να καλύψουν τα πρώτα τους έξοδα
Ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, στο τέλος του πρώτου εξαμήνου και στο τέλος του δεύτερου εξαμήνου.
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου: Πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιά σήμερα σε πέντε περιοχές της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Ιουλίου)
06:30
Στεγαστικό: Ενοίκια, airbnb και κλειστές κατοικίες - Όλα τα σενάρια για νέες «λύσεις»
06:00
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Αυγούστους και Σεπτεμβρίου
05:00