Πώς τα απλήρωτα κοινόχρηστα θα «μπλοκάρουν» τις μεταβιβάσεις ακινήτων
Για ένα σημαντικό πρόβλημα, αυτό των απλήρωτων κοινοχρήστων που όλο και διογκώνονται, κάνει λόγο ο Λευτέρης Ποταμιάνος, πρόεδρος μεσιτών Αττικής.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος μεσιτών είπε πως υπάρχουν σκέψεις για «μπλόκο» στις μεταβιβάσεις ακινήτων, όταν οι ιδιοκτήτες χρωστούν κοινόχρηστα.
Με τον κ. Ποταμιάνο να λέει στο MEGA: «Όσο ακριβαίνουν τα μισθώματα, τόσο οι οφειλές οι οποίες είναι γύρω γύρω από το ακίνητο θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα μεγαλώνουν».
Μάλιστα, σημειώνει πως το θέμα των κοινοχρήστων ‘καίει’ γιατί έχει να κάνει με τη συγκατοίκηση, με πολυκατοικίες που πρέπει να συντηρηθούν και πρέπει να πληρωθούν ρεύμα, νερό «και εκεί σοβαρεύει το πρόβλημα».
Τέλος, σχολιάζοντας την πορεία των ενοικίων ο κ. Ποταμιάνος σημειώνει πως το διαθέσιμο εισόδημα δεν φτάνει για να πληρωθούν αυτά τα υψηλά ενοίκια στη χώρα.
Συγκεκριμένα, δηλώνει «τα τελευταία χρόνια έχουν εκτοξευτεί, έχει να κάνει με την προσφορά και τη ζήτηση. (…) Το πρόβλημα θα ενταθεί το επόμενο διάστημα διότι πολλές μισθώσεις είναι παλαιές και τώρα που χρειάζεται να αναπροσαρμοστούν, θα αναπροσαρμοστούν με νέα δεδομένα».
Χαμόγελο του παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου στη Χαλκιδική (pic)
23:38
Χίος: Συνελήφθησαν τα εφτά άτομα τα οποία τραυματίστηκαν κατασκευάζοντας ρουκέτες
23:30
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στo Αεροπορικό Απόσπασμα Καρπάθου
23:20
Η φωνή των Judas Priest και ο Alice Cooper ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα παιδικό άλμπουμ (vid)
23:11