Παράταση στο Κτηματολόγιο για Κέρκυρα και Θεσπρωτία
Παρατείνεται έως τις 20 Δεκεμβρίου 2024, η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Ελληνικό Κτηματολόγιο για τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και Κέρκυρας οι οποίες περιλαμβάνονται στη διαδικασία κτηματογράφησης, που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023.
O βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας σε γραπτή ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σε συνέχεια συνάντησης που κάναμε, μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώστας Κυρανάκης αποδέχθηκε να παρατείνει την προθεσμία για 20 ημέρες.
Αυτό που έχει σημασία είναι να υποβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων τις δηλώσεις τους το συντομότερο δυνατό, είτε μέσω του τοπικού Γραφείου Κτηματογράφησης, είτε ψηφιακά».
Να σημειωθεί, πως παράταση της υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο, ήταν το ζητούμενο όλων των φορέων στους δύο νομούς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κτηματολόγιο: Ποια γραφεία θα είναι ανοικτά το Σάββατο - Θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο
Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή πυροσβεστικής Πορροΐων - Και drone στις έρευνες (vid)
11:18
Οργή Ισραήλ για την έκκληση 14 χωρών να σταματήσει την επέκταση οικισμών στη Δυτική Όχθη
11:05
Ρωσικά βομβαρδιστικά πέταξαν για επτά ώρες πάνω από την Αρκτική - Η ανακοίνωση της Μόσχας
10:53
Ονδούρα: Νικητής των προεδρικών εκλογών ο υποστηριζόμενος από τον Τραμπ, Νάσρι Ασφούρα
10:41