Τι «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων
Μια πρώτη εικόνα για το φορολογικό τοπίο δίνουν τα πρώτα 120.000 εκκαθαριστικά φορολογικών δηλώσεων που βγήκαν ήδη στις πρώτες τέσσερις μέρες, από την έναρξη των υποβολών.
Έτσι από τα πρώτα 120.000 εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν, τα μισά είναι μηδενικά, το ένα στα τέσσερα δίνει επιστροφή φόρου της τάξεως των 250 ευρώ, κατά μέσο όρο και το 1/4 είναι χρεωστικό με μέσο όρο φόρου τα 1.000 ευρώ.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως όσοι επιλέξουν να πληρώσουν τον φόρο αυτό εφάπαξ, μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσουν να κερδίσουν έκπτωση 4%.
Τα πρώτα στοιχεία της ΑΑΔΕ:


Υπενθυμίζεται πως για τις προεκκαθαρισμένες δηλώσεις:
- παρέχεται έκπτωση 4%, εάν ο φόρος πληρωθεί εφάπαξ μέχρι τις 31/7/2025
Για τις τροποποιήσεις των δηλώσεων αυτών από 1/5 και μετά, εφόσον προκύπτει επιπλέον χρεωστικό ποσό προς καταβολή:
- παρέχεται έκπτωση 3%, εάν υποβληθούν μέχρι 15/6 και
- παρέχεται έκπτωση 2% εάν υποβληθούν μέχρι 15/7.
ΕΛΛΑΔΑ
Έργα 7,83 εκατ. ευρώ για δημιουργία και αναβάθμιση σχολείων σε Χαλάνδρι, Δάφνη-Υμηττό, Γλυφάδα
21:09
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: Διαψεύδει ο αδερφός της 15χρονης Αλίκης ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της
20:58
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Πόσο φυσιολογική είναι η παρουσία καρχαρία στο Λουτράκι: «Μπορούν να εντοπιστούν σε όλη την Ελλάδα»
20:50
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταύρος Πετρακόπουλος - Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου
20:41
ΚΟΣΜΟΣ