Επίδομα Παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα στις 30 Απριλίου
Την προσεχή Τετάρτη (30/4) στις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να κλείσει προσωρινά η η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της πληρωμής της 2ης διμηνιαίας δόσης για το 2025.
Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί ξανά για νέες αιτήσεις.
Να σημειωθεί πως, για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται ως μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το επίδομα παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Όλες οι πληρωμές για την περίοδο 22 - 25 Απριλίου
ΕΛΛΑΔΑ
Κλειστές είσοδοι της Αττικής Οδού από τις 20:00 την Παρασκευή 13/2 - Από ποΎ θα διέρχονται οι οδηγοί
16:15
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης βρίσκεται στα καταστήματα Allwyn
16:06
ΕΛΛΑΔΑ
Αφρικανική σκόνη αναμένεται να πνίξει την χώρα το Σαββατοκύριακο – Στο «κόκκινο» και η Αττική
15:56
ΕΛΛΑΔΑ
Εκκενώθηκαν 10 σπίτια εξαιτίας μεγάλης κατολίσθησης στο Κατάκολο - Καταστροφές από πτώσεις δέντρων
15:46
ΚΟΣΜΟΣ